Effektri Hund 0,5 liter

Effektri Omega-3 Hund er ett nytt, høykvalitets kosttilskudd for din hund. Det består av en miks av de essensielle Omega-3 fettsyrene som du finner i fiskeolje (EPA og DHA), antioksidanter og vitamin D.

  • Øker pelsens glans
  • Motvirker kløe og flassende hud som et resultat av allergi
  • Øker hundens motstand mot sykdom
  • Motvirker infeksjoner
  • Bidrar til sunne ledd og muskler
  • Har en positiv effekt på hundens velvære og adferd
  • Har en positiv effekt på hjerneutviklingen
  • Har en positiv effekt på fruktbarheten

Flere detaljer

På lager

299,00 kr

Mer informasjon

Effektri Omega-3 Dog er kosttilskudd for din hund, laget av råvarer av høy kvalitet! Det består av en blanding av de essensielle omega-3 fettsyrene som du finner i fiskeolje (EPA og DHA), antioksidanter og vitamin D.

 

Trenger hunden min tilskudd av Omega-3?

Hunden din er avhengig av å få tilført fettsyrer gjennom kosten. Mange hunder i dag spiser enten tørrfôr eller fôr fra boks, noe som resulterer i et høyt inntak av Omega-6 fettsyrer. Effektri Omega-3 Dog vil ikke bare få maten til å smake bedre, det vil også øke næringsverdien til maten hunden din spiser.

Hva gjør Omega-3 for hunden din?

Siden hunder ikke har evnen til å danne omega-3 fettsyrer selv, er de avhengig av å få disse tilført gjennom kosten. Ville hunder er rovdyr og vil få tilført disse fettsyrene blant annet når de spiser hjerne, øyne, mage og tarmer (inkludert innhold) fra sine byttedyr. I dag har vi flyttet hundene innendørs, og kostholdet deres består stort sett av tørrfôr.

Det meste av hundefôret man finner på markedet i dag er av god kvalitet, men de fleste inneholder ikke nok Omega-3 fettsyrer. Dette kan være en av grunnene til at mange hunder får hudproblemer, infeksjoner og andre «allergiske» reaksjoner. Omega-6/Omega-3 fettsyrebalansen har vært mye omtalt de siste årene, og en riktig fettsyrebalanse er viktig for å holde hunden sunn og aktiv. Studier har også vist at en riktig balanse mellom Omega-6 og Omega-3 fettsyrer vil kunne hjelpe hunder med for eksempel arteritt. Ved å gi hunden din Effektri Omega-3 Dog vil du kunne få gjenopprettet fettsyrebalansen, og på denne måten forbedre dyrets generelle helse!

Hvordan virker Effektri Omega-3 Dog?

En riktig balanse mellom Omega-6 og Omega-3 fettsyrer i cellemembranen øker fleksibiliteten, som vil bedre blodgjennomstrømning i vevet, og derfor bedre muskelens tilstand. I tillegg vil Omega-3 fettsyrer i cellemembranene kunne omdannes til betennelsesdempende komponenter, i motsetning til Omega-6 fettsyrer som omdannes til betennelsesøkende komponenter. Ett høyt inntak av Omega-6 fettsyrer vil derfor kunne gi symptomer på infeksjon i hundens muskler og ledd. En ubalanse i inntaket av Omega-3 og Omega-6 fettsyrer kan blant annet kan gi utslag i rastløshet og påvirke hundens adferd, gi problemer med muskler og pels, samt redusere motstand mot sykdom. Effektri Omega-3 Dog er en god måte å gjenopprette Omega-3/Omega-6 fettsyrebalansen hos din hund, og på denne måten forbedre dyrets generelle helse!

Hvordan vet jeg om hunden min har en sunn Omega-3/Omega-6 fettsyrebalanse?

Enkle tester for å sjekke Omega-3/Omega-6 fettsyrebalansen hos mennesker har allerede vært på markedet noen år. Nå kommer det også enkle hjemmetester som er beregnet for din hund!  En slik test vil bli tilgjengelig i vår nettbutikk i løpet av 2016 – vi gleder oss allerede til å presentere dette spennende produktet!

Innhold
Effektri Omega-3 hund er ett Omega-3 (EPA and DHA) produkt som også inneholder polyfenoler fra olivenolje. Det vil hjelpe til å gjenopprette Omega-3/Omega-6 fettsyrebalansen og holder den på ønsket nivå.

Anbefalt daglig dose for å opprettholde omega-3/omega-6 balansen

Hund – 10 ml
Liten hund – 5 ml

Ingredienser

Omega 3 fra fiskeoljer (EPA and DHA), kaldpresset olivenolje, naturlige antioksidanter (tokoferoler) og vitamin D. Oljen er produsert i henhold til de strenge kvalitetsstandardene satt av EU.

Ingredienser og næringsverdi – 20 ml

Energi 164 kcal/688 kJ
Protein 0 g
Karbohydrater 0 g
Fett 18,33 g

Fettsyreprofil
Mettede fettsyrer 4077 mg
Enumettede fettsyrer 9148 mg
     Omega-9 7278 mg
Flerumettede fettsyrer 4823 mg
     Omega-6 700 mg
     Omega-3 3766 mg
          C20:5 (EPA) 2118 mg
          C22:6 (DHA) 958 mg
Flavonoider (Polyfenoler) 5 mg
Vitamin D 1,66 µg

Oppbevaring
Oppbevar uåpnede flasker mørkt i romtemperatur.
Etter åpning bør flasken oppbevares på et kjølig, mørkt sted.

Produsent
Les mer om Effektri på http://www.effektri.com